Wolfgang I. Übertrumf

Wolfgang er manden der altid har en historie der er bedre....

 

Heinrich Kurtz

Manden med de kortsigtede løsninger, Han er manden der pisser i bukserne for at få varmen, desuden bruger han en hobbykniv når han lægger puslespil.

Han er typen, der hvis han var forretningsmand, ville starte en Prom-virksomhed, hvorfor han også kunne hedde Jean-Claude Prompte.

 

Gösta Pinsam

Manden uden situationsfornemmelse kunne måske være svensker.

Han er manden der til sin gode kammerat, der blev fyret i går og hvis højgravide kone fødte et dødfødt vandskabt barn i dag siger: "Nå det er da meget godt, det er jo ikke rart, at få en arbejdsløs far".

 

Lasse Faire

Her møder vi den holdningsløse, alt for overbærende og konfliktsky type, der som valgsprog har "Jamen, det går jo nok alligevel." og "Lad nu det ligge." Han kunne være dansker af fransk afstamning og hedde Lasse Faire.

Lasse er typen der når naboerne klager over hans børns tyrani på vejen forsigtigt fremstammer: "Jamen jeg tror ikke han mente det så slemt" og "Ja, men det holder jo op med at bløde på et tidspunkt"

Lasse arbejder som pædagog!

 

Hannibal Lector

Her har vi fornøjelsen at hilse på Hannibal Lector eller Peter Lundin-type, som jo er helt kold overfor al moral, men på overfladen er intellektuelt velfungerende. Han kunne være amerikaner og hedde Pat Psycho, hans sande natur viser sig især i fængslet under navneopråb, der foregår med efternavn først.

Mr. Lector er ikke på arbejsmarkedet for tiden.(Og heller ikke de næste 389 år)

 

Dr. Syndergård

Her har vi den dobbeltmoralske katolik og læge, der altid boller udenom, snyder i skat, arbejder sort og i øvrigt havde en abortklinik i 50'erne og i dag har en privatpraksis og lever af at udskrive rigeligt med EPO-recepter.

Enrico Spontani

Manden der ikke er i stand til at prioritere informationer og opgaver. Spørg f.eks. aldrig hvad klokken er, hvis du kører med Spontani som chaufør, specielt ikke i en kurve...

Spontani var tidligere Taxachaufør i Milano. Nu er han desværre invalidepensionist.

Type

Gode typer

Har du nogle gode typer du mener mangler i galleriet, hører vi gerne fra dig.

Skriv til os på: typer@mejling.dk

galleri
Siden er under udarbejdelse!

Konrad M. Nävenütig

Manden der altid er korrekt, til mindste detalie gør Nävenütich hvad der forventes af ham. Hans søn bor f.eks i kollektiv og under et besøg ryger sønnen en joint sammen med en medbeboer. Nävenütich griber straks telefonen og alarmere politiet.

Nävenütich arbejder i et privat vagtværn. Han er også medlem af bestyrelsen i grundejerforeningen i det villakvarter hvor han bor i. Her måler han med nidkærhed hækkehøjder og kontrolerer farver på skraldespandsstativer.

Credits:

Steen, Tom, Bosse, Ina og Claus m.flere.